Buffel & de Beer logo

Over ons

Ontstaan vanuit een verlangen naar samenwerking

Wij hebben de wens om onze kennis en ervaring te delen met een breder publiek. Dit omdat we geloven dat de mooiste dingen ontstaan in verbinding met elkaar.

Trainers

Ons verhaal

Met meer dan 30 jaar ervaring begeleiden wij mensen naar een vitaal en veerkrachtig leven.

Het nemen van regie over je eigen gezondheid, hoe mooi is dat! Onze missie is om meer mensen deze regie te laten ervaren. Dit vraagt om kennis, praktische tools en een diepe verbinding met jezelf en anderen.
En laten we eerlijk zijn, dat mag gepresenteerd worden in een mooie vorm.

In onze trainingen en events integreren we namelijk alles waar wij vandaan komen en waar wij zo van houden: Muziek, dans, beweging en theater.

  • We maken kennis en informatie boeiend en levendig
  • Onze trainingen zijn echte ‘belevingen’ die deelnemers actief betrekken
  • Hierdoor wordt implementatie eenvoudiger en effectiever


In-company of op een bijzondere locatie, vraag het ons gerust.
Naast onze open trainingen organiseren wij een event of training graag op maat. Volledig afgestemd op de kernwaarden, de wens en misschien wel ‘de pijn’ van het bedrijf.

Wie zijn wij?

Wij zijn trainers met elk onze eigen expertise én een gedeeld verlangen om samen te creëren. We hebben al ervaren dat er magie ontstaat als we samenwerken. Onze complementaire vaardigheden maken onze trainingen compleet. Het delen van onze missie brengt veel energie met zich mee!

Buffel en de Beer - Over ons

Regie: Rust – Energie – Geloof – Intuïtie – Evaluatie

over Nathalie

Buffel & de Beer is een lang gekoesterde droom van mij!

Ik begon mij carrière in de dans- en theaterwereld en rolde vervolgens de sportwereld in. Sport en beweging, daar zit zoveel kracht in. Ik ben gefascineerd door de gezondheid en gedrag van mensen. We hebben namelijk allemaal zoveel innerlijke kracht, maar weten die niet altijd te benutten.

Al meer dan 30 jaar begeleid ik mensen die om welke reden dan ook vastlopen. Ik kijk dan naar het geheel, een holistische benadering. Waar kun je winst behalen en wat zijn de eerste kleine stappen die je kunt zetten? Ik geniet nog altijd enorm van dans en theater en dit bracht mij op het idee om alles samen te brengen. Alles waar ik van hou en waar ik me voor wil inzetten komt samen in Buffel & de Beer. Samen met andere geweldige mensen creëren we prachtige dingen.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten bij een van onze trainingen of events!”.

Nathalie Barkmeijer
Oprichter en eigenaar Buffel & de Beer – Barkmeijer Trainingen