Buffel & de Beer logo

open trainingen

Ontdekken door te doen

Het woord “training” roept dat bij veel mensen verschillende associaties op. Maar wat houdt trainen eigenlijk in? Bij al onze trainingen staat ‘het doen’ centraal.

Beweging heeft een krachtige impact en dit gaat niet altijd over sporten. Onze trainingen zijn onlosmakelijk verbonden met het delen van kennis. Kennis is namelijk één van de belangrijke sleutels die mensen aanzet tot actie. Ook bieden wij instrumenten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven van iedere deelnemer. Onze trainingen zijn gericht op veerkracht en vitaliteit en nóg liever gebruiken wij het woord levenskracht!

De trainingen zijn ontworpen om diverse doelgroepen aan te spreken. Hieronder vind je een overzicht van de trainingen die dit jaar op de agenda staan:

“In contact zijn met ons lichaam brengt veranderingen teweeg”

trainingen op maat buffel en de beer

Trainingen op maat

Ontdek hier onze op maat gemaakte trainingen. Deze kunnen wij volledig afstemmen op jullie wensen.

Door trainingen op bijzondere locaties te houden dagen wij de deelnemers uit om anders te leren en te denken. Denk aan een grote binnentuin, het strand, het theater of de grote stad.

Muziek en beweging zijn krachtige tools om een boodschap over te brengen en impact te maken tijdens de trainingen. Ze kunnen emoties oproepen, energie geven en een actieve betrokkenheid bevorderen. Door deze elementen te integreren kunnen de deelnemers op dieper niveau geraakt worden. Hebben jullie liever een in-company training? Dat kan uiteraard ook. Wij zorgen dat leren en ontwikkelen interessant en boeiend is voor alle deelnemers. Ontdek hier onze op maat gemaakte trainingen, afgestemd op jullie behoeften en interesses:

Meer weten over de inhoud van onze trainingen?

Laten we in gesprek gaan om het programma perfect af te stemmen op jullie specifieke wensen.

“Alleen de mens, die zijn hele leven met lichaam en ziel heeft gewerkt, kan zeggen: ik heb geleefd!- Johann Wolfgang von Goethe